Rejser alt inklusiv: Bekvemmelighed og luksus

All inclusive rejser har længe været en populær rejseform for danskere, som ønsker en ferie uden stress og bekymringer. Selvom mange tager på ferie for at slappe af, kan turen hurtigt blive forstyrret af alle mulige praktiske ting, som stjæler fokus fra det vigtigste – nemlig samvær og hygge med familien. Heldigvis er der en løsning – all inclusive ferie. Men hvad betyder ‘all inclusive’ egentlig og hvorfor er det så populært? Få alle svarene lige her hos Vilde Oplevelser, hvor du også finder nogle udvalgte gode all inclusive rejser til skarpe priser.

Hvad er en all inclusive-ferie?

Så hvad snakker vi om, når vi snakker om ‘all inclusive’? Kort sagt betyder all inclusive, at ting som mad, drikkevarer og underholdning allerede er betalt på forhånd til en fast pris. All inclusive er altså en praktisk og nem pakkeløsning, som er skabt til at skabe en så afslappende ferie som muligt. Denne ferietype opstod helt tilbage i 1950’erne, men er først blevet rigtig populært blandt i de seneste tyve år. I dag er all inclusive den foretrukne ferie hos tusindvis af danskere, som leder efter en god og afslappende tur sydpå, som opfylder alle deres behov.

Hvad er fordelene ved all inclusive?

Der er mange fordele ved all inclusive. En af dem er, at du har et klart overblik over udgifterne til ferien. Hvor mange gange har du ikke prøvet at blive overrasket over uforudsete udgifter på en ferie? Måske har restaurantpriserne været højere end du troede. På en all inclusive-ferie betaler du størstedelen af rejsen hjemmefra, hvilket redder dig fra dyre udgifter, som du ikke havde forudset.

Eftersom I betaler det meste hjemmefra, kommer I heller ikke til at sidde og vente på regningen fra restauranten. I sætter jer blot ned, spiser jeres mad og når I ikke længere har lyst til at være der, kan I bare rejse jer og gå. Nemmere bliver det ikke. Desuden slipper I også for at splitte regninger og sende penge frem og tilbage, hvis I rejser sammen i en større gruppe eller i en kombination af flere familier. 

All inclusive er for alle, men er især et oplagt valg for børnefamilier. På de fleste all inclusive-hoteller er der nemlig også massere aktiviteter og forskellige typer af underholdning for de små. På den måde kan børn lege med hinanden, mens de voksne slapper af ved poolen eller stranden.

Kan det betale sig at købe all inclusive?

Der er også en økonomisk fordel ved at købe all inclusive. Eftersom du betaler det meste hjemmefra, skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter. Det kunne f.eks. være fra pågående sælgere, som lokker dig ind på deres restaurant og derefter overrasker jer med mad til overpris. Med all inclusive er I sikre en god og ensartet kvalitet, både når det kommer til mad og service. På den måde kan I spare penge på ferien.

De mange all inclusive-muligheder og faste priser gør det også let for jer at finde en rejse, som passer til jeres behov og budget. Der findes et væld af all inclusive-rejser, der dækker alt fra luksuriøse strandferier til kulturelle byoplevelser. Så uanset dine ønsker og budget, er der en all inclusive-pakke, der passer til dig. De forskellige hoteller og resorts er gode til at fortæller om deres 

Find de bedste tilbud på All Inclusive Rejser

Hvis du gerne vil have den billigst mulige all inclusive rejse, er der et par gode tricks, som du kan benytte dig af. For det første, kan det bogstaveligt talt betale sig at kigge på rejser uden for højsæson. Det kan f.eks. være under skolernes sommerferie, hvor ekstra mange danskere tager turen sydpå. Den højere efterspørgsel driver priserne op og du kan ende med at betale ekstra for en flybillet. I stedet kan du lige før eller efter skolernes sommerferie eller om vinteren. Hvis du vælger den rigtige destination, skal det nok stadig være dejligt varmt – selv i december og januar.

Vær også åben for at rejse på forskellige tidspunkter for at sikre de bedste tilbud. Tirsdage og onsdage er typisk de billigste afrejsedage, og derfor kan der være billigere tilbud at hente her. Det er en ret enkel tommelfingerregel, som kan ende med at spare dig mange penge.

Når du kigger på all inclusive rejser, kan du hurtigt blive revet med af de mange billige flybilletter. Det kan være fristende at trykke ‘bestil’ med det samme, men det er en god idé at slå koldt vand i blodet. Før du bestiller, bør du undersøge prisniveauet på rejsemålet, så du ikke ender med at betale overpris. 

Hvis du gerne vil spare penge på en all inclusive rejse og er fleksibel, kan en afbudsrejse være et oplagt valg. Rejseselskaberne opdaterer jævnligt listen med afbudsrejse, så hvis du leder efter en billig afbudsrejse, er med at holde øje. Afbudsrejser med all inclusive er nemlig populære, så du bør ikke vente alt for lang tid – ellers snupper en anden måske billetten. Afbudsrejser er typisk billigst i sommerferien, da det er i denne periode, at flest mennesker rejser. Derfor er der gode muligheder for at finde en billig all inclusive rejse på det tidspunkt. Det hjælper desuden at være åben overfor flere destinationer. Du kan ikke selv styre, om der pludselig er en afbudsrejse til Grækenland, Spanien eller et helt tredje land, så et åbent sind hjælper bestemt her.

Hvilke typer all inclusive-ferie kan du vælge?

Der findes mange forskellige typer all inclusive rejser, som passer til et væld af forskellige behov. Vil du gerne have en aktiv ferie med vandreture, cykling og vandsport? Eller er du mere til en ferie med total afslapning? Uanset dine ønsker, giver en all inclusive rejse dig frihed til at gøre lige hvad du har lyst til. Læs mere herunder og bliv klogere på de forskellige all inclusive-koncepter. 

Familieferien: Nemt og enkelt

Det er dejligt at tage på ferie med børnene og give dem en oplevelse for livet. Men det kan også være en hektisk oplevelse, som ikke lader dig få mange sekunders ro. Du skal holde styr på deres pas, pakke ekstra tøj, sørge for at finde mad, når de bliver sultne og holde øje med, at de ikke vandrer for langt væk uden opsyn. Dette efterlader ikke meget tid til at slappe af. Derfor er all inclusive ferier et oplagt valg for børnefamilien, da det gør alting meget lettere. Der er gode muligheder for mad inkluderet i pakken, så I bliver sparet for at lede længe efter den rigtige restaurant, mens børnene bliver mere og mere sultne. Mad og drikke er betalt på forhånd, så du skal ikke bekymre dig for, at børnene vælger den dyreste ting på menukortet. Det kan give noget ro i forhold til at overholde jeres budget for turen. 

Derudover inkluderer mange all inclusive rejser for børn et væld af sjove aktiviteter for børn. Det kan være alt lige fra pools, legepladser, børneklubber og særlige arrangementer, som sørger for at børnene har det sjovt. Børneklubber passer på børnene og sørger for sjove aktiviteter som badeture, kunst, leg og spil. Det kan give forældrene mere tid til at slappe af og være alene med hinanden. Det kan f.eks. bruges på en tur i minibaren, en lur i strandstolen eller hvad I nu ellers har lyst til. Der findes også masser af sjove aktiviteter til de voksne, når de små sover eller har travlt med at lege. Det kunne f.eks. være karaoke, ture eller en tur i fitnessrummet. Uanset hvad, er en all inclusive rejse med børn en skøn måde at holde ferie. 

Voksenhoteller

Børn er dejlige og de bringer masser af liv, hvor end de kommer – nogle gange lidt for meget. Nogle gange ønsker man sig en afslappet ferie uden lyden af børn, der skriger og græder hvert femte minut. Men hvor skal man lige finde et sted, hvor der ikke er børn? Findes de overhovedet? Ja, det gør de faktisk, og de er blevet meget populære de seneste år – og med grund. De kan nemlig tilbyde en afslappet og mere sofistikeret atmosfære end hoteller med adgang for børn. Ofte er der faciliteter, som du ikke finder på almindelige hoteller, f.eks. spa, wellness og gourmet-restauranter.

Blandingen af ro og gode muligheder for selvforkælelse har gjort all inclusive-ferier på voksenhoteller til et populært valg hos par. Fraværet af børn skaber ofte en mere afslappet stemning, hvilket er perfekt for par, som gerne vil nyde en romantisk tur sammen uden forstyrrelser. Så skal I ikke tænke på andet end at nyde hinandens selskab, når I bader i poolen eller benytter jer af de mange wellness-muligheder.

Men all inclusive på voksenhoteller behøver ikke kun være for folk i parforhold. Det er også et oplagt valg for en voksen vennegruppe, som gerne vil nyde en afslappende ferie, hvor selvforkælelse og afslapning er i fokus. Hvis du er solorejsende, kan et ophold på et voksenhotel også være lige noget for dig. Så kan du finde roen med en god bog, nyde et lækkert måltid eller få en dejlig massage – helt uden at blive forstyrret af larm og skrål. Så hvis I leder efter en god feriedestination med konen, kæresten eller vennen, kan en all inclusive-ferie på et voksenhotel være lige noget for jer. Det bliver en helt fantastisk oplevelse, som I sent vil glemme.

Den perfekte korte getaway

Trænger du til et kort pusterum med masser af afslapning midt i en travl hverdag? Det kan virke urealistisk at tage på ferie midt i det hele, men det er det faktisk slet ikke. Løsningen er en weekend all inclusive-rejse, som gør det nemt og enkelt at komme på en lille ferie. Du kan nemt hive en weekend ud af kalenderen og tage en weekend all inclusive-tur, hvor du får alle de oplevelser, som du ellers ville få på en almindelig all inclusive ferie – bare på kortere tid. Så hvis du gerne vil have en romantisk weekendferie eller en hurtig smuttur til sydens sol, kan en weekend all inclusive pakker være lige noget for dig. På den måde kan du komme veludhvilet og solbrun tilbage til job eller studie om mandagen. Dine venner og kollegaer vil garanteret blive grønne af misundelse. 

Mini all inclusive

En all inclusive ferie er for jer, som gerne vil have en afslappet ferie, hvor I ikke skal bruge halvdelen af dagen på at finde ud af, hvad I skal spise til morgen-, middag- og aftensmad. Hvis I alligevel gerne vil udforske de lokale spisesteder i nærområdet, men gerne vil starte dagen ud med en solid morgenmadsbuffet på hotellet samt gratis drinks i løbet af dagen, er mini all inclusive en sikker vinder. Denne pakke inkluderer nemlig både morgenmad, snacks og drikkevarer, mens I selv kan bestemme hvor I vil spise frokost og aftensmad. Det giver en dejlig fleksibilitet, hvis I gerne vil udforske det lokale liv og komme lidt fra hotellet.  

Ultra all inclusive

Ultra all inclusive er skridtet over den almindelige all inclusive-pakke og kan inkludere premium services og mere eksklusive faciliteter. Dette kan f.eks. være gourmetmåltider, spiritus fra internationale mærker og endda private udflugter. Ligesom med almindelige all inclusive rejser, er der mange muligheder, når du leder efter en ferie med ultra all inclusive. Hvis du ønsker den ultimative luksus all inclusive-oplevelse i din ferie, kan du med fordel overveje at opgradere til ultra all inclusive. Så er du garanteret en ferie, som du aldrig vil glemme og som du vil have lyst til prøve igen og igen. 

Er all inclusive noget for dig?

Er en all inclusive ferie noget for dig? Det kan vi godt forstå. Der er nemlig ikke mange ferieformer, som kan tilbyde samme grad af komfort og frihed på samme tid. Uanset hvad dine rejseplaner er, kan all inclusive rejser tilbyder en problemfri, afslappende og uforglemmelig oplevelse. Vi håber, at du er blevet lidt klogere på de mange fordele ved all inclusive og at vi har inspireret dig til at udforske de mange muligheder, som all inclusive rejser tilbyder.

Kunne du lide dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme det!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Antal stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.