Kro- og hotel oplevelser

Find et lækkert og afslappende kro- eller hotelophold i Danmark

Det danske land er fyldt med et væld af mange forskellige kroer, bed-and-breakfast-steder og luksushoteller, som mange danskere i særdeleshed holder af at gøre brug af for at komme væk en gang imellem og bare nyde et par dage med fokus på fuld afslapning. Måske er du på udkig efter et romantisk hotelophold? Uanset jeres grund til at booke en overnatning væk fra hjemmeadressen, kan I være sikre på, at det perfekte kroophold eller hotelophold for jer findes et sted i Danmark.

Det behøver ikke at være svært at finde frem til det helt perfekte kro- eller hotelophold i Danmark. Det eneste, du skal bekymre dig om, er at pakke taskerne sammen og gøre dig klar til et uforglemmelige ophold et spændende og smukt sted i det ganske danske land. 

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Original price was: 2.896,00 kr..Current price is: 2.316,00 kr..

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Original price was: 2.796,00 kr..Current price is: 2.236,00 kr..

Spaophold på Jacy’z

Original price was: 2.180,00 kr..Current price is: 1.744,00 kr..

Ophold & cykelferie på Hotel Thinggaard

Original price was: 4.792,00 kr..Current price is: 3.834,00 kr..

Ophold & vildmarkstur på Hotel Thinggaard

Original price was: 2.296,00 kr..Current price is: 1.836,00 kr..

Spaophold på Hotel Thinggaard

Original price was: 2.396,00 kr..Current price is: 1.916,00 kr..

Derfor skal du vælge enten et kroophold eller et hotelophold i Danmark  

Danmark er et land, der har meget at byde på – især når vi taler om smuk og varierende natur. De mange – og lange – danske strande og kystlinjer, som strækker sig op og ned igennem hele landet, de mange store skove og åbne marker og heder er med til virkelig at sætte en helt bestemt stemning og følelse. Den betagende og smukke natur er blot én af de mange gode grunde til, hvorfor du skal bruge en weekend eller måske ferieuge på et kroophold eller et hotelophold i landet. 

Samtidig er det også nemt at tage på et af de forskellige slags ophold. Mange kroer, bed-and-breakfast-steder og store og små hoteller har alle en hjemmeside, hvor du uden problemer kan skabe dig det gode overblik over alt, hvad du har brug for at vide. 

Vi kommer heller ikke udenom, at det er forholdsvist nemt at komme rundt i Danmark. Og netop denne lette tilgængelighed kommer med sine egne fordele. Først og fremmest bliver det simplere for alle at finde frem til det helt rigtige kroophold. Ligesom det også er nemmere for turister fra andre steder at finde et godt sted at overnatte. Men måske endnu vigtigere betyder det også, at du – en helt almindelig dansker – ikke skal ud på den helt store rejse for at finde frem til et kro- og hotelophold. Mange af os har nemlig mulighederne tættere på, end vi tror. Måske har du også en kro, der tilbyder luksusophold i nærheden af dig? 

Den perfekte gaveidé 

En oplevelsesgave til et kro- og hotelophold er intet mindre end den perfekte gaveidé. Herunder har vi opridset nogle af de anledninger, som du kan give gaven i. 

  • Årsdage (f.eks. årsdag for et forhold eller et venskab)
  • Jubilæer (f.eks. arbejdsjubilæer eller foreningsjubilæer)
  • Valentinsdag
  • Morsdag eller farsdag
  • Julegaver
  • At fejre en særlig præstation eller milepæl (f.eks. bestået eksamen, forfremmelse på arbejdet)
  • Som en overraskelse for en elsket uden nogen specifik anledning

Med en oplevelsesgave til et kro- og hotelophold kan du skabe uforglemmelige minder og øjeblikke af ren nydelse for dine nærmeste. Uanset lejligheden vil denne gave vise omtanke og give modtageren mulighed for at slappe af og forkæle sig selv. Så næste gang du leder efter den perfekte gave, kan du med sikkerhed overveje en oplevelsesgave til et kro- og hotelophold.

Helt afslappende kroophold eller luksusophold på et hotel – hvad vælger du?  

Når du skal vælge og booke et kro- eller hotelophold, er der et par ting, som du skal have med i tankerne. En af disse er, hvorvidt du er på udkig efter et helt igennem afslappende kroophold i hyggelige og mere intime omgivelser, eller du måske mere er ude efter et luksusophold på et større og mere moderne hotel. Begge muligheder er velholdte blandt de mange danskere, som hvert år bruger både forlængede weekender og længere ferier på et ophold i Danmark. 

Et tilvalg af et kroophold behøver dog ikke at betyde et fravalg af et anderledes hotelophold. Det kan bare betyde, at hotelopholdet med luksusstemning og moderne imponerende faciliteter bliver skrevet på listen over mulige fremtidige ophold rundt om i det danske landskab. 

Når vi vælger at bruge det ganske danske land  

På trods af at Danmark ikke er det største land i verden, så er det ikke ensbetydende med, at der ikke er forskel på et ophold i København og et ophold i en mindre nordjysk by, som de færreste måske kender rigtig godt til. Så når du vælger at bruge din tid på et hotelophold herhjemme, så har du stadig en masse muligheder at vælge imellem. 

Hovedstaden byder på byliv i verdensklasse. Her er der alverdens forskellige attraktioner, god mad og et stort udvalg af hoteller, som kan bygge rammerne for dit ophold. Men var det mere stilheden og roen, som du var på udkig efter, så er det nok ikke ligefrem et luksusophold i København, som du havde i tankerne. Nej, du forestiller dig nok mere en større idyl, store åbne marker og måske også en lækker udsigt til vandet. Heldigvis kan det ganske danske land byde på lidt af hvert, og du har altså muligheden for at præge dit kro- og hotelophold i lige netop den retning, som du har lyst til. 

Når du vælger at bruge din tid – og dine penge – på forskellige slags ophold herhjemme, betyder det også, at du er med til at støtte op om de danske virksomheder. Især når du vælger opholdet på de små og mere ukendte kroer eller hoteller med få værelser, betyder det, at netop det sted får bedre vilkår for at kunne blive ved med at være vært for glade mennesker som dig, der gerne vil bruge et par dage i afslapningens tegn. 

På ophold alene, med hele familien eller som nyt par 

Der er ingen, der siger, at dit næste ophold skal være sammen med andre mennesker. I dag har flere og flere danskere fået øjnene op for kunsten at fokusere på selvforkælelse, og du kan også selv hoppe med på denne bølge. Tager du på et ophold alene et vilkårligt sted rundt om i Danmark, og vil du gerne netop have selvforkælelsen i fokus, så kan et luksusophold være lige præcis det, som du har brug for. 

Der findes helt igennem imponerende luksushoteller og feriesteder rundt om i Danmark. Her kan du med fordel både overveje et af de større og mere velkendte eksempler i nogle af landets store byer, eller du kan vælge et wellness-fokuseret hotel, der er mere tilbagetrukket fra det pulserende liv, som de store byer har. Det helt specielle – også ved et luksusophold – er, at du selv er med til at sætte rammerne for opholdet. Du bestemmer, hvordan det skal sammensættes. 

Tre gode tips og tricks til at finde frem til dit næste kroophold 

Har du ikke før kastet dig ud i at opleve den danske stemning på et kroophold før, så kan et par enkelte tips og tricks vel altid være en smule behjælpelige. Her finder du tre gode tips og tricks til, hvordan du nemt finder frem til dit næste kroophold. Du kan med stor fordel tage disse med i dine overvejelser. 

  • Hvor lang tid skal du være på opholdet? Der er en stor forskel på blot at være på udkig efter en enkelt overnatning også være i gang med at planlægge en længere rejse. Gør dig derfor nogle overvejelser om, hvor langt dit ophold skal være. Du kan jo fordel overveje at tage en enkelt overnatning mere med for at sikre dig, at du får smagt helt på den gode oplevelse. 
  • Hvor i landet vil du gerne rejse til? I samme dur er det også helt centralt at finde frem til, hvor i landet, du er har lyst til at tage på kroophold eller hotelophold. Forskellige hoteller og kroer har selvfølgelig bygget sig op på forskellige måder, så hvis du eksempelvis leder efter det helt store luksusophold i Danmark, skal du naturligvis lede efter dette i kroens eller hotellets beskrivelse af sig selv. Planlægger du et kroophold i forbindelse med en anden anledning – det kunne være en festlig fejring i den anden ende af landet eksempelvis – så har du måske ikke det store at skulle sige, når det kommer til lokation. Men mon ikke du stadig har en smule at vælge imellem?  
  • Hvilket budget arbejder du med? Du skal selvfølgelig også have et blik for det økonomiske perspektiv, når du sætter dig for at finde frem til dit næste kroophold eller hotelophold. For du vil nok opleve, at et luksusophold har en anden økonomisk ramme, end et mere traditionelt kroophold har det. 

Som du nok kan se, så er det især en god idé at have styr på de praktiske dele af dit næste kroophold. Tid, lokation og budget må siges at være nøglefaktorer, når du skal finde frem til dit næste kroophold i Danmark – uden godt styr på disse, bliver det svært at skabe det gode overblik og dermed også svært at få en god oplevelse. Det handler i bund og grund om at give dig selv de bedste forudsætninger for et godt ophold. 

Har I brug for en pause fra en travl og hektisk hverdag?  

Hverdagen for mange danskere i dag er en, som er fyldt med travlhed og hektiske dage med fuld fart på. Det er en hverdag, som mange holder af at være i, men for de fleste er det i den sammenhæng helt nødvendigt at trække stikket en gang i mellem og komme lidt væk. 

Det kan være i forbindelse med en festlig fejring hos nogle, du holder af, at luksusopholdet kommer ind i billedet. Måske er du inviteret til fest i den anden ende af landet og derfor mangler et sted at overnatte? Hvorfor ikke bruge denne mulighed for at få en smule selvforkælelse ind i den ellers travle hverdag. 

Vi siger selvfølgelig ikke, at du skal bruge al din fritid på et kro- eller hotelophold i Danmark. Men det kan uden tvivl være en ferie, som du – og måske og en som du holder meget af – vil kunne se tilbage på med stor glæde og hjertevarme. 

Muligheder for forskellige slags kroophold findes der mange af, og du vil uden tvivl kunne finde frem til et godt match – uanset om du så mest er ude efter de helt lækre stemninger i forbindelse med et luksusophold i Danmark, eller du måske mere er ude efter et intimt og hyggeligt kroophold fyldt til randen med god stemning. 

Et stort og bredt udvalg at vælge imellem til jeres næste uforglemmelige ferie i Danmark 

Chancerne for at skabe uforglemmelige minder igennem et væld af store oplevelser er mange og store rundt om i Danmark. Så selv om mange af danskerne også er rigtig glade for at tage ud i verden for at besøge mange forskellige og mere eksotiske lande, så er det svært at forestille sig, at de ikke også vil kunne få meget ud af at bruge en overnatning eller to på en dansk kro. For Danmark er bare helt speciel – og det er ikke kun noget vi siger, fordi vi selv er danskere.

Minderne står i kø rundt om i landskabet, om de så skal være i form af uendelig afslapning som et resultat af lækre massager eller andre wellness behandlinger, du har haft glæde af på dit luksusophold, eller det er minderne om et par enkelte dage væk fra dagligdagens travlhed sammen med nogle af de mennesker, du holder allermest af, og med stort fokus på at lade hyggen spille den største rolle. 

Har du ikke allerede booket dit næste kro- eller hotelophold, så kan det kun gå for langsomt. For du skal naturligvis også have glæde af de mange uforglemmelige oplevelser, som du får med i købet.

Exit mobile version